Your IP:

Our Forums Have Moved!

Visit our new forums at https://community.opendns.com/forums/ to post on topics and read the latest content. These forums are now read-only archives.

K-12 Forums

Talk with other K-12 network administrators in your state.

Or see all states.

Categories

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

This discussion has been inactive for longer than 30 days, and is thus closed.
  1.  permalink
    I have HughesNet internet and a NetGear router. I tried running the Netgear setup disc which had software for openDNS but the CD did not work with windows 7. Open DNS has not been working well with me. I'm not sure why. When I first set it up it takes a looong while before the filtering starts and when it does it is a pain. I had it set on low (mainly just to block porn) and it even blocks openDNS website. I couldn't even login. Also it blocks google, yahoo.com, and my hughesNet home page. Is that normal? I added these sites to my whitelist but it does no good. Still blocked. I am really burned out on trying to configure it right now but I think I may have messed something up alittle. The page that I go to, to show my bandwidth usage is not show my usage anymore. It stopped two days ago. I don't know if it's a difficulty with their site or something I did. Any ideas? How would I go about fixing it. If I had to just start over and setup my router again how would I do that? So that I could apply all fresh settings again? I don't think the router is actually installed on the computer...
    • CommentAuthorrotblitz
    • CommentTimeDec 7th 2009
     permalink
    So, are you using Live Parental Control (LPC) with your router and network?
    Open a ticket here: http://netgear.opendns.com/support/contact
  2.  permalink
    yes I am. Okay I'll try that.Thanks

This discussion has been inactive for longer than 30 days, and is thus closed.